t: +386 / 5 366 49 46
e: trgovina@e-kamini.si
pon–pet: 9.00-12.30, 14.30-19.00, sob: 9.00-13.00
05 366 49 46
0
Košarica : 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Znesek: 0,00 €

Dostava blaga

Blago, naročeno v spletni trgovini e-kamini.si, gre na pot v najkrajšem možnem času – če je na zalogi v našem skladišču, ponavadi še isti dan. Dostavimo ga po predvidenem roku dobave od 10 do 25 delovnih dni (glej "Splošni pogoji poslovanja") oz. do najkasneje 3 mesece od potrditve predračuna. 

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Naš pogodbeni partner za dostave je podjetje Intereuropa Express, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji delovni dan od dneva odpreme blaga iz našega centralnega skladišča. Za Hrvaško je rok dostave 3 delovne dni od odpreme blaga. Za vse ostale države EU se rok dostave spreminja glede regije oz. cone prevoza.

Za dostavo na Hrvaško se zaračunajo dodatni stroški prevoza, zaradi tujine. Za vse države EU se stroški dostave zaračunajo posebej po predračunu. Stroške dostave blaga krije kupec, razen kjer je navedena brezplačna dostava (za Slovenijo). Kot dostava se smatra prevoz blaga na dogovorjen naslov, razloženo ob dostavnem vozilu, ki mu je omogočen normalen dostop, razklad in parkiranje. V kolikor dostava v navedenih pogojih ni možna, se zaračunajo dodatni stroški, ki jih krije kupec. Dostavo naročenega blaga izvaja podjetje Intereuropa Express, praviloma v dopoldanskih urah. Če ob dostavi na navedenem naslovu ni nikogar ali v kolikor pošiljke ni bilo možno izročiti pri prvem poskusu, se prejemnika obvesti o neuspelem poskusu dostave. Stroške ponovne dostave po prvem neuspeli dostavi krije kupec. Drugi poskus dostave bo izveden v skladu z dogovorom s prejemnikom pošiljke, vendar v okviru rednega delovnega časa prevoznika. Stroški prevoza so izračunani preko cenika Intereuropa Express.