t: +386 / 5 366 49 46
e: trgovina@e-kamini.si
pon–pet: 9.00-12.30, 14.30-19.00, sob: 9.00-13.00
05 366 49 46
0
Košarica : 0,00 €

V nakupni košari ni artiklov.

Znesek: 0,00 €

O nas

e-Kamini.si je spletna trgovina, pod okriljem podjetja NORBIT d.o.o, namenjena ekskluzivno za sodobne nakupe preko spleta.

e-Kamini.si ima največjo in najugodnejšo ponudbo trajnožarnih peči in kaminov na drva najbolj priznanih proizvajalcev na tržišču. Poleg trajnožarnih naprav imamo tudi vse ostale ogrevalne naprave: peči in kamini na drva in pelete, kotli na drva in pelete, štedilniki na drva in pelete, vrtni kamini / žari na drva in oglje ter vse sorte krušnih peči (od vgradnih, vrtnih do profesionalnih).

Naš cilj je zagotoviti strankam široko paleto izdelkov na dosego "klika" ter jim omogočiti dostavo direktno na dom, brez odvečnih posrednikov in brez zamudnih opravkov, kateri nam zapravljajo tako čas kot denar. Stranka bo tako razbremenjena raznih obveznosti in si zagotovila želeni izdelek brez nikakršnega truda. Tako si bo lahko v popolnosti izkusila neverjetno ponudbo izredno kvalitetnih izdelkov za vse okuse in potrebe.

Strankam bomo na voljo za brezplačno svetovanje in potrebo pri iskanju najprimernejšega izdelka. Preko našega truda, nasvetov in predlogov bo lahko stranka pridobila najbolj optimalen pregled ponudbe in si tako zagotovila končno izbiro, katero lahko potrdi že samo z enim "klikom".

Z dostavo bomo zagotovili strankam, da pripeljemo izdelek v najkrajšem času direktno na dom. Preko naših partnerjev bomo začrtali poslanstvo, ki bo omogočilo povsem varno, hitro in poceni dostavo po vseh regijah po Sloveniji in Hrvaškem. Stranki bo potrebno samo navesti domači naslov in preko enega "klika" bo izbrani izdelek že na poti.

Skupna vizija e-Kamini.si je skrčiti časovno in prostorsko omejitev fizičnih ovir ter preko sodobnih informacijsko-komunikacijskih tehnologij operirati na tržišču kot poglavitni ponudnik ogrevalnih naprav. Skupaj z našimi partnerji in strankami bomo ustvarili novo podobo trga ogrevalnih naprav.